Reiki masterReikimaster. Ik was al enige tijd actief als reikimeester toen ik werd gebeld door een vriend. Had ik wel eens gehoord van de reconnectiehealing van dr Eric Pearl? Nog nooit van gehoord, man, vertel! Hij vertelde hoe je, wanneer je was opgeleid tot master traumas kon healen zelfs tot aan de geboorte. Okoy, okay, hij had mijn volledige aandacht. Wat was er aan de hand..? Hij legde mij uit hoe je deze healing kon ontvangen en geven maar dat dit wel een paar dagen in beslag ging nemen. Na mijn white time healing en mijn kundalinireiki wist deze vriend heel goed dat hij mijn interesse zou hebben vanaf de eerste keer dat hij nieuwe healing in de mond nam. Ik besloot te kijken op google. Zo gebeurde het dat ik mij begon in te lezen over deze vorm van healing. En over de ervaringen die ermee gepaard gingen. En het gebeurde, maar dat wist die vriend al heel goed, dat ik dit wilde leren. Dus ging ik bellen met mensen die bij dr Pearl geweest waren. En begon de verhalen te bestuderen. Vele soorten traumas konden herstellen met deze healing. Dus het gebeurde. Ik raakte werkelijk enthousiast en zocht een plek waar ik deze reconnectie kon ondergaan. Ik vond zo iemand en maakte een afspraak. Het hele verhaal zou twee dagen duren. Ik vertrok op de dag van de afspraak naar belgie en onderging daar de reconnectie. Ik raakte in een diepe staat van extase en zag allerlei diepe heftige maar vooral mooie beelden. Na afloop van de tweede dag kreeg ik de informatie mee hoe ik de healing moest geven. Wat ik moest doen en zeggen. En zo gebeurde het. Ik had mijn diploma op zak en ging terug naar huis. Ik belde eerst die vriend en vroeg hem of ik de healing bij hem mocht doen. Dat kon thuis maar ook op afstand. Ik deed de healing en hij voelde zich verbluffend goed. Ik vroeg nog een paar mensen en oefende eerst op hen. Dat wil zeggen, deed ervaring op. Uiteindelijk was ik overtuigd van mijn eigen kunnen en het geleerde en ging ermee de bellijn op. Ik logde in, toen ik volkomen zeker was van mijn zaak en de eerste beller had een healing nodig. Ik legde uit dat ik pas kennis had gemaakt met een nieuwe vorm van healing en of ik deze mocht toepassen op haar. Ik wilde zuiver blijven dus vroeg ik vooraf toestemming.

Ik kreeg toestemming en paste de healing toe. Ik vroeg de beller een aantal dagen later terug te bellen en gaf haar daarvoor credits. Ze belde terug en was heel blij. Niet alleen waren haar nare dromen verdwenen, ze voelde zich ook overdag stukken rustiger. Ze had niet zoveel sombere gedachten meer en was fitter. Dat was een mooi resultaat. Maar ik was nog niet helemaal tevreden. Ik vroeg haar twee weken later nog eens te bellen en deed toen opnieuw de healing. Ze belde terug en toen was het gebeurd. Ze was beter. Geen depressie meer, geen nare dromen. Geen sombere gevoelens en geen nare zaken. Haar aura was kraakhelder en schoon. Ik vond het geweldig en bedankte de beller dat ik dit had mogen toepassen en was blij voor haar dat het resultaat zo maximaal was. Zij was natuurlijk even blij. Mijn gidsen verschenen. Ze vertelden mij dat deze reconnectiehealing voortaan mijn handelsmerk zou zijn. Ik zou zo zeiden ze het, als er een healing moest plaatsvinden alleen nog maar met deze healing werken. En zo gebeurde het inderdaad. Ik werkte alleen nog maar met deze vorm van healing en er belden veel mensen om deze te ontvangen.
Nu nog op zoek naar een nieuwe vorm van kaartleggen die aansloot bij deze vorm van healen. Ik kwam uit bi Doreen Virtue, die al veel mooie kaartensets ontworpen had. Ik koos er een van opgestegen meesters en een paar verschillende over engelen. De Lenormand kaarten kon ik al leggen en ook de tarot was mij niet vreemd. Het minst had ik gek genoeg met de tarot. De lenormand kaarten oefenden altijd een vreemde soort van aantrekking op mij uit. Omdat ze soort mystiek zijn. Er zit een verhaal in die zomaar eens bekend voor zou kunnen komen. Wel moet je als medium en paragnost uitkijken dat je niet gaat projecteren. Dat je niet je eigen proces spiegelt op de ander. Daar moet je wel zuiver in blijven. Van tijd tot tijd checkte ik dit ook bij collegas. Ik legde de kaarten voor hen en checkte mijn proces. Nauwlettend werd dat in de gaten gehouden. Gelukkig hielden ook mijn gidsen mij strikt in de gaten en lichtten ze mij in als ik ergens mee aan de slag moest. Soms gebeurde het ook dat er toevallig nieuwe informatie op mijn pad kwam, zoals met de reconnectiehealing. Wonderwel hoe het paranormale leven werkte. Maar een ding weet ik wel, saai is het nooit en je bent nooit te oud om te leren. Toch?

Voor meer info klik hier