Top Helderzienden vergelijker?Top Helderzienden vergelijker? Nee hoor, aan dat soort mens misleidende praktijken werken wij niet mee.

Op sommige medium vergelijkers staat de website van de lijneigenaar op nummer 1 en als je dan wilt kijken bij de concurrent die op nummer 2 staat, dan kom je nog bij nummer 1 uit. Wat is dit een zielige vertoning. Dit zegt genoeg over de lijnhouder van de medium vergelijker. Dit geeft ook al aan dat het niet al tegoed gaat met de omzet van de misleidende spirituele lijnhouder. Beschamend en een slechte reclame voor de spirituele wereld. Helaas.

Wij van Eddie.eu hebben onze websites gevuld met eigen medewerkers zo is te zien dat bijna alle bel en chat lijnen van Eddie.eu te vinden zijn op deze website: top helderzienden. Ikzelf noem het een medium vergelijking met een knipoog. Onze websites zijn allemaal goed en mogen gezien worden. De mediums en paragnosten die te vinden zijn op onze websites zijn door een team van ervaren spirituele medewerkers gescreend. Als je belt naar één van onze bellijnen of je maakt gebruik van één van onze chatlijnen, weet je ook zeker dat je echte spirituele hulp zult krijgen.

Wij doen niet mee met de onzin en oplichters praktijken van medium vergelijkers. Wij zijn gewoon zoals een medium bel -en chatlijn hoort te zijn!!

Op onze top helderzienden verzamel website vind je ook één van onze chat lijnen. Op deze internationale chatlijn vind je mediums vanuit de hele wereld waaronder ook een team uit Tunesië en India. Wij zijn trots dat zelfs mediums vanuit andere landen vertrouwen in ons hebben.

Voel je welkom en houd deze top helderzienden website in de gaten!!